160

le cheval enchanté

4 à 5 personen

"Le cheval enchanté" is een volwaardig appartement dat de luxe van vandaag koppelt aan de sereniteit van weleer. U logeert in wat vroeger de oude stallingen waren.

U beschikt over een gezellige salon en eethoek en een keuken met vaatwasser.

Een prachtige badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet.

Een breed schuifraam geeft uit op een privéterras waar je geniet van de avondzon en zicht op de tuin.
Op de verdieping hebt u twee ruime slaapkamers.

L'escargot rigolo

2 personen

95€

“l’Escargot rigolo” biedt alles wat je van luxekamers verwachten mag; een privé zonneterrasje pal zuid, een gezellige zithoek en een riante badkamer met inloopdouche, lavabo en afgescheiden toilet. Slapen doe je in een gietijzeren bed onder het eeuwenoude eiken dakgebinte van de Bressaanse schuur.
Frigo, microgolfoven en waterkoker zijn aanwezig op de kamer.

Le Mouton Retourné

3 personen

“Le mouton retourné” is een familie kamer voor 3 personen. Naast de gezellige salon en eethoek beschik je over een volwaardige keuken. Een breed schuifraam geeft uit op een privéterras waar je geniet van de avondzon met zicht op de tuin.

De verdieping van “Le mouton retourné” telt twee gescheiden slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet.

140€

la poule bronzée

4 à 5 personen

“La poule bronzée” is een volwaardig appartement dat de luxe van vandaag koppelt aan de sereniteit van weleer. Naast de gezellige salon en eethoek beschik je over een volwaardige keuken, een prachtige badkamer met ligbad, lavabo en afgescheiden toilet. Een breed schuifraam geeft uit op een privéterras waar je geniet van de avondzon en een pastis.

De verdieping van “La poule bronzée” telt twee gescheiden slaapkamers.

160

le bœuf bouche bée

2 personen

95€

“Le bœuf bouche bée” telt een gezellige zithoek en een riante badkamer met ligbad, lavabo en afgescheiden toilet. Slapen doe je in het hemelbed onder het eeuwenoude eiken dakgebinte van de Bressaanse schuur. Een breed schuifraam geeft uit op een privéterrasje waar je geniet van de avondzon en een glas wijn.
Frigo, microgolfoven en waterkoker zijn aanwezig op de kamer.

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - meflatot
  • Instagram - meflatot