Chambres d'hôtes le meflatot
Meflatot - Home Meflatot - Kamers Meflatot - Omgeving en Activiteiten Meflatot - Wijncursus Meflatot - Prijzen Meflatot - Contact Meflatot - Route Meflatot - Promoties
La poule bronzée l'Escargot rigolo Le boeuf bouche bée Le mouton retourné Le cheval enchanté
Meflatot - Kamers

De kamers

Chambres d'hôtes le meflatot bestaat uit een gerestaureerde 18de-eeuwse hoeve, een oud bakkershuisje, een vijver en een prachtige Bressaanse schuur. Het geheel is gerestaureerd met respect voor de originele elementen en de geest van weleer en tegelijk voorzien van alle luxe voor de moderne mens. De kamers werden met zorg door de gastvrouw gestoffeerd en voorzien van comfortabele fauteuils en originele ornamenten. Volhouten vloeren zorgen voor een warme sfeer en een onvergetelijk verblijf.

In de hoeve serveert de gastvrouw een uitgebreid ontbijt in de gemeenschappelijke salons, waar je elk uur van de dag terecht kan om te bladeren in boeken over de streek of om er ’s winters te genieten van een spannende thriller of een gezellige babbel.

Bij mooi weer ontbijt je in de tuin onder de treurwilg aan de vijverrand.

Verder goed om weten:

  • de mogelijkheid bestaat om een extra bed te plaatsen
  • alle kamers zijn rookvrij
  • huisdieren niet toegelaten
  • kinderstoel, -bed, -bad of buggy op aanvraag
  • wireless internet beschikbaar mits eigen portable
  • check in vanaf 16.30 uur, check out voor 10.30 uur
  • speeltuin en zandbak voor kids aanwezig


La poule bronzée

“La poule bronzée” is een volwaardig appartement dat de luxe van vandaag koppelt aan de sereniteit van weleer. Naast de gezellige salon en eethoek beschik je over een volwaardige keuken, een prachtige badkamer met ligbad, lavabo en afgescheiden toilet. Een breed schuifraam geeft uit op een privéterras waar je geniet van de avondzon en een pastis.

De verdieping van “La poule bronzée” telt twee gescheiden slaapkamers.

kamer voor 4 à 5 personen.

 
kamer La poule bronzée kamer La poule bronzée Chambres d'hôtes le meflatot
 
     
   
   

l’Escargot rigolo

“l’Escargot rigolo” biedt alles wat je van luxekamers verwachten mag; een privé zonneterrasje pal zuid, een gezellige zithoek en een riante badkamer met inloopdouche, lavabo en afgescheiden toilet. Slapen doe je in een gietijzeren bed onder het eeuwenoude eiken dakgebinte van de Bressaanse schuur.
Frigo, microgolfoven en waterkoker zijn aanwezig op de kamer.

kamer voor 2 personen.

 
kamer l’Escargot rigolo kamer l’Escargot rigolo Chambres d'hôtes le meflatot
 
     
   
   

Le bœuf bouche bée

“Le bœuf bouche bée” telt een gezellige zithoek en een riante badkamer met ligbad, lavabo en afgescheiden toilet. Slapen doe je in het hemelbed onder het eeuwenoude eiken dakgebinte van de Bressaanse schuur. Een breed schuifraam geeft uit op een privéterrasje waar je geniet van de avondzon en een glas wijn.
Frigo, microgolfoven en waterkoker zijn aanwezig op de kamer.

kamer voor 2 personen.

 
kamer Le bœuf bouche bée kamer Le bœuf bouche bée Chambres d'hôtes le meflatot
 
     
   
   
 

Le mouton retourné

“Le mouton retourné” is een familie kamer voor 3 personen. Naast de gezellige salon en eethoek beschik je over een volwaardige keuken. Een breed schuifraam geeft uit op een privéterras waar je geniet van de avondzon met zicht op de tuin.

De verdieping van “Le mouton retourné” telt twee gescheiden slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet.

kamer voor 3 à 4 personen.

 
 
kamer Le mouton retourné kamer Le mouton retourné Chambres d'hôtes le meflatot
 
     
  top  
   
 

Le cheval enchanté

"Le cheval enchanté" is een volwaardig appartement dat de luxe van vandaag koppelt aan de sereniteit van weleer. U logeert in wat vroeger de oude stallingen waren. U beschikt over een gezellige salon en eethoek en een keuken met vaatwasser. Een prachtige badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. Een breed schuifraam geeft uit op een privéterras waar je geniet van de avondzon en zicht op de tuin.
Op de verdieping hebt u twee ruime slaapkamers.

kamer voor 4 à 5 personen.

 
 
kamer Le cheval enchanté kamer Le cheval enchanté Chambres d'hôtes le meflatot
 
     
  top  
 

 

 
Chambres d'hôtes le meflatot